Recruitment Branding
2017. június 20. 
Gundel Étterem

"Rendkívül hasznos, új ötleteket nyújtó információcsomag! Már holnap megvalósítjuk ezeket az ötleteket! Felvillanyozott, visszaadta a hitet, hogy jó úton járok." - N.A.

"Hatékony, részletes, gyakorlatias. Holnap már tudom használni. Az ebéd alatti beszélgetés lehetőségéért hatalmas + pont!" - N.A.

"Nagyon hasznos volt számomra! Végre egy képzés, ahol nem csak elmélet, hanem gyakorlat is volt." - Kovács-Mezey Zita - DSV Hungária Kft

"Szemléletet formált a mai előadás, fokozatosan átalakítom ez alapján a toborzási tevékenységet." - H-P.A.

"Gyakorlatiasan közelítette meg a Recruitment Branding fontosságát. Bízom benne, hogy lendületet ad pár gyors változtatáshoz, gazdagításhoz a napi HR-es működésünkben." - R.K.

 

Recruitment Akadémia
2017. április 5. 
Gundel Étterem

"Nagyon hasznosnak találtam a mai alkalmat is. Rendkívül jó ötleteket gyűjtöttünk össze a saját cégünk arculatának formálására. Nagyon tetszik, hogy vannak páros feladatok, melyeket utána megbeszélünk. Így akár olyan ötletekkel is gazdagodhatunk, amire első körben nem is gondoltunk." - Gy.N.

"Szeretem, hogy aktívan tudunk részt venni az előadáson és szakmai kérdéseket meg tudunk vitatni." - N.A.

"Informatív, nagyon sok hasznos dolog elhangzott, melyet fel szeretnék használnia későbbi toborzások során." - S.A.

"Nagyon hasznos volt és gyakorlatba átültethető tanácsokat kaptam". - Csóka Melinda - 4Life Direct Kft

"Élvezetes, jól megszervezett és felépített, könnyed és hasznos". - N.A.

"Szeretem, hogy aktívan részt vehetünk az előadásban, közvetlen, barátságos légkör" - N.A.

 

Nagy HR Kerekasztal
2017. március 22. 
Gundel Étterem

"Izgalmasak voltak az előadások, gyakorlati példák, tanulságok. Mind nagyon érdekes." - Frajna Piller Annamária - PIVOT Capital

"Inspiráló, vidám, rendkívül érdekes gondolatokat kaptam." - Dömötör Katalin - PNH Kft

"Nagyszerű, máskor is eljövök. Inspiráló." - Csökli István

"Nagyon inspiráló, gyakorlatias volt." - N.A.

"Inspiratív, kreatív, problémamegoldó." - Pintér Judit, Güntner

"Szeretem, hogy aktívan részt vehetünk az előadásban, közvetlen, barátságos légkör" - N.A.

 

Employer Branding Workshop
2017. február 17. 
Gundel Étterem

"Jól összefoglalta, áttekintette az EB témáját." - N.A.

"Sok, számunkra ismeretlen funkciót és lehetőséget mutatott meg." - N.A.

"Nagyon hasznosnak, érdekesnek, lényegre törőnek találtam." - N.A.

"Hasznosnak találtam, talán az idő kevés volt erre a nagy témára amit felöleltünk, de nagyon érdekes volt minden. Sok ilyesmi előadáson voltam már, de ma is hallottam újat." - N.A.

TESK Napindító - Üzleti Reggeli HR Témákban - Vezetőknek
2016. november 25. 
Gundel Étterem

"Informatív, hasznos látni, hallani, hogy más cégek milyen módon próbálnak megbirkózni azokkal a helyzetekkel, amivel mi is szembesülünk" - M.I.

Színvonalas, érdekes, jó, hogy több piaci szereplő képviseltette magát...Az elhangzott gyakorlatok többségét mi is alkalmazzuk, de ez megerősített minket abban, hogy jó iránybatartunk" - N.A.

"Tapasztalatok cseréje volt a célom, jó gyakorlatok megismerése. Ezt kaptam. C.Cs"

"Hasznosnak találtam, köszönöm a meghívást, a jövőben is szívesen részt veszek hasonló rendezvényeken". - Sz.I.

"Megfelelőnek tartottam a meghívottak körét. Több jó gyakorlatról hallottam, új ötletekkel lettem gazdagabb". - B.D.Cs.

"Informatív, jó gondolatok, érdekes vélemények." - N.A.

 

A fizikai toborzások titkai és trükkjei
2016. október 20. 
Gundel Étterem

"Frappáns, informatív, élvezetes. Köszönöm!...Mindhárom előadás tetszett, más jellegű információkat kaptam, nem szeretném összehasonlítani. Pozitív, vidám, közvetlen órák voltak."- Dömötör Katalin, PNH Kft

"Mindhárom előadásérdekes volt. Számomra a fizikai toborzások rész volt a legrelevánsabb, így az első 2 előadás: EVP, employer branding, Facebook kampányok." - N.A.

"Az első előadástéma kapcsolódott a mindennapi feladataimhoz, az általa említett kérdéskörök foglalkoztatnak a mindennapokban is. Aktuálisnak és gyakorlatinak találtam. Szembe megy a már sokszor berögzült napi rutinnal, sok mindent fogok tudni hasznosítani belőle." - N.A.

"Hasznosnak találtam, mert kaptam olyan információkat, amiket már ma tudok alkalmazni a cégemben. A fizikai toborzási trükkök előadásban a HR vezető előadásmódja nagyon kellemes volt. Az ösztöndíj program leírása részletes volt számomra." - N.A.

"Globálisan ismertük meg a napi, gyakorlati trükköket a fizikai toborzással kapcsolatban. A toborást az első lépéstől az utolsóig átláthatóan megismertem. Érdekes, hasznos információkkal gazdagodtam. Olyan aktuális változásokat ismertem meg, amelyek mindenképp hasznosak lesznek a jövőben" - N.A.

 

Nem csak a vicces képeknek van helye a Facebook-on!
2016. október 14. 
IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont (HR akadémia, 6. alkalom)

"Hasznos, sokrétű információhalmaz a mai munkaerőpiac kihívásaival kapcsolatban! Rádöbbentett mennyi új, kihasználatlan lehetőségünk van még. Így valóban nincs munkaerő-hiány!"- Kardos Krisztina, Gyermelyi Zrt.

"Hasznos és érdekes volt. Alapvetően mindegyik nagyon érdekes" - N.A.

"Örültem neki, hogy nem voltunk túl sokan, így sokkal szabadabban tudtunk kérdezni, segítséget kérni. Sajnos vállalatunknak még nincs céges Facebook karrier oldala, így mindenképpen a Facebook-kal kapcsolatos előadás volt számomra a legérdekesebb és legtanulságosabb" - N.A.

 

TESK Napindító - Üzleti Reggeli HR Témákban - Vezetőknek
2016. szeptember 30. 
Gundel Étterem

"Érdekes, sok tapasztalattal, véleménnyel tudtam azonosulni, mivel mi is hasonló problémákkal küzdünk, hasonló tapasztalatokkal rendelkezünk. Szimpatikus volt, hogy a kerekasztal vendégei különböző méretű és iparágú cégektől érkeztek, így mindenki tudott tájékozódni minden területen, széles körben. Az Employer Branding nem csak a HR ügye, a vezetőket is el kell kötelezni ebben a témában" - N.A.

"Nagyon inspiráló találkozás volt a HR szakmai vezetőivel Hasznos, kézzel fogható ismereteket, tanácsokat kaptam" - Máté Katalin, Fővárosi Vízművek

"Hasznos információk, tippek hangzottak el, illetve gondolat ébresztőként is nagyon hasznos volt, irányt tud adni a belső vállalati gondokodásra" - HT

"Kiváló volt, az ötletek hasznosak, az előadók hitelesek" - N.A.

"Nagyon hasznos volt a rendezvény. Sok új ötlettel távozok" - N.A.

 

Employer Branding Workshop
2016. szeptember 16. 
Gundel Étterem

"Hasznos, releváns tartalommal teli, gondolat ébresztő előadások sorozata. Nagyon tetszett" - N.A.

"Rendkívül hasznos és érdekes volt, sok pozitív példával. A videós rész tetszett a legjobban." - N.A.

"Érdekesen bemutattta az Employer Brandinget, több eszközzel is megismerkedtünk és a mindennapi munkába is adaptálható tudást adott" - Novák Ernő, Marzek Kner Packaging Kft.

"Rendkívül hasznosnak találtam az előadásokat. Nagyon tetszett, hogy inkább gyakorlatias rendezvény volt, amit fel tudunk mi is használni cégünknél" - N.A.

"Nagyon színvonalasak voltak az előadások. Az előadók előadásmódja is tetszett" - N.A.

"Hasznos, hatékony, humoros volt. Megerősített abban, hogy a munkaerő-piaccal kapcsolatos meglátásaim és az azokra tervezett megoldások helyesek. Köszönöm a konkrét gyakorlati ötleteket, kivitelezési bemutatókat." - Zakariás Imre, Kerox Kft 

 

Employer Branding Workshop

 

 

Ne csak az aktív jelöltekből lakmározz!
2016. augusztus 26. 
IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont
(HR akadémia, 5. alkalom)

„Családias, hatékony, „ismétlés a tudás atyja” megerősítést kaptam a HR Branding fontosságáról. Elméleti tudás mellé konkrét gyakorlati példák is jöttek! Máskor is kérünk ilyet, sokat!” - Máté Katalin, Fővárosi Vízművek Zrt

"Mindig inspiráló Tokár Pétert hallgatni, látszik a szakmai mélység, szeretet, érdeklődés és a maximalizmus. Jó pár újdonsággal találkoztam, még több új ötletet adott, és pozitív visszacsatolást. Nagyon tetszettek azok a részek, ahol emberként jelent meg a munkavállaló vagy jelölt, nem mint beszerzendő eszköz. Hiszek benne, hogy sikeresebbek vagyunk, ha meg akarjuk ismerni a másik felet, nem csak ledarálni a tudnivalókat, letudni a munkánkat." - Béres Éva, Szintézis-Net Kft.

 

Mai oktatónk: Columbo hadnagy
2016. július 15. 
IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont
(HR akadémia, 4. alkalom)

"Hasznos volt, az eddig nem használt toborzási technikák megismerése. Lehetőség van a témekörökben kérdéseket feltenni, így workshopszerűen hatékony a képzés."  Okolitsny Barbara, Auchan Magyarország

"Informatív, alaposabb ismertetés, jó hangulatú." - N. I., PFM Zrt.

"Nagyon tetszett, hasznos információkat kaptam. Különösen jó volt, hogy a számomra aktuális keresésű célcsoport elemzését néztük meg." - O. A.

"Hasznos, tele új ismeretekkel! Jó volt, hogy ismételtünk, és ráépítette Péter az új mondanivalót." - M. K.

"Hasznos, gyakorlatias volt. Nagyon jó, hogy példákat kapunk, közösen gondolkodunk, egymást segítjük az ötletekkel; és főként, hogy megoldanandó feladatok vannak, amit közösen át is beszélünk." - Ács Ildikó, SONEAS Kutató Kft.

 

Valós igényekre valós jelölteket, HR workshop
2016. június 24.
IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont
(HR akadémia, 3. alkalom)

"Szokás szerint érdekes, színes, informatív és hasznos újdonságok. + a közös ötletelés, workshop jelleg." - N. I., PFM Zrt.

"Részletes bemutatást hallottam a toborzásról, annak problémáiról és megoldásokról. Nagyon tetszett, hogy könnyen érthető volt, valamint tartalmazott egyértelmű, letisztult szabályokat." - B. R.

"Nagyon tetszett az előadás, ami tele volt mindennapi példákkal is. Érdekes és pozitív volt, hogy a mi valós problémáinkon is dolgoztunk, ötleteltünk." - Dér Veronika, Diesel DR Kft.

"Hasznos volt a képzés, rávilágított olyan lehetőségekre, amelyeket eddig nem használtunk." - Okolitsny Barbara, Auchan Magyarország

 

Hogyan legyen hatékony az értékesítői csapatunk konferencia
2016. június 20.
Gundel Étterem

"Nagyon hasznos és gondolatébresztő előadásokat hallottam, köszönöm! A tényleges gyakorlati példák sokat segítettek, főleg Zsolt előadásában!" - K. E.,
NN Biztosító Zrt.

"Érdekes, felrázó, új ötleteket kaptam." - K. B., Korrekt Partner Kft.

"Érdekesek az előadások." - Dr. Hagymási Sándor, Prosec Kft.

"Jó volt, köszönöm!" - K. P.

"Összeszedett, tartalmas, mindenképpen pozitív!" - S. B. Cs.

"Gondolatindító!"- Dvorák Andrea, Dörken Kft.

Employer branding workshop
2016. május 20. IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont
(HR Akadémia, 2. alkalom)

"Kedves Tokár Péter úr, kedves Brigitta!

Engedjék meg, hogy megmutassam Önöknek is, hogy hirdetésünk milyen változáson ment át az Önök workshop-jának köszönhetően!

Mind a szövegben, mind a fejlécben változásokat valósítottunk meg, elsőre szerintem nem is lett rossz! Házon belül hoztuk össze, nem volt külsős design szerkesztőnk-szakértőnk. Olyan ez, mint amikor a szülők az elsőszülött gyermekük fejlődésének örülnek: lesz még ügyesebb is, de büszkék vagyunk már most is rá!

Régi:
https://www.profession.hu/allas/tervjovahagyo-muszaki-ugyintezo-fovarosi-vizmuvek-zrt-897077 

Új:
https://www.profession.hu/allas/csohalozati-szerelo-fovarosi-vizmuvek-zrt-909230 

Minden jót Önöknek! Köszönet a sok-sok hasznos információért!

Üdvözlettel
Máté Katalin"

"Érdekes, példákkal illusztrált; sok gyakorlati tudnivalót felsoroltató, rendkivül jól hasznosítható információkat adó nap volt."
Ács Ildikó
SONEAS Kutató Kft.
http://www.soneas.com/hu 

"Zöméban érdekes és tanulságos volt a program. Új lendületet adott. Megerősítéseket adott, hogy jó irányba haladunk, ugyanakkor nagyobb
körültekintésre sarkall a rutinmunkák végzésében."
F.A.

"Maga a téma, tematika, előadás tartalma érdekes és hasznos volt, megerősített, hogy jó úton vagyunk, hogy foglalkozunk ezekkel.
Ötleteket meríthettünk, ihletet kaptunk cselekvési, akció terveinkhez."
Márkus Regina
Marso Kft.
http://www.marso.hu 

"Informatív, korszerű, ügyfélorientált, hasznos."
N.I.
PFM Zrt.

"Sok hasznos, gyakorlatban hasznosítható információt kaptam a mai napon."
Dérné Csesznok Erika
Diesel DR Kft.
http://dieseldr.hu/hu 

 

Vállalati LinkedIn tréning
IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont

"Hasznos információkat kaptam. Biztos, hogy így könnyebb lesz felfejleszteni a meglévő oldalt. Köszönöm!" 
E. N.
Duna Autó Zrt.
http://dunaauto.hu

Gondolkodj folyamatokban, HR workshop
2016. április 15. IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont
(HR akadémia, 1. alkalom)

"Érdekes és gondolatébresztő, hasznos újdonságokat hallottam, számos hasznos információ és ötlet, amely követi a modern munkerőpiaci keresés viszonyait."
(N. I.)

"Jól felépített, hasznos, érdekes előadások, gondolatébresztő, példákkal illusztrált anyag."
Ács Ildikó
Soneas Kutató Kft.
http://www.soneas.com/hu

"Hasznos és gyakorlati dolgokat ismertem meg. Cégvezetőként ezen ismeretek birtokában van az ember részben, azonban ezen tudás rendszerezése, bővítése mindenképpen fontos."
Szakszon Gábor
RC. Security Kft.
http://rcsecurity.hu

A fizikai toborzások titkai és trükkjei
2016. március 10. Gundel étterem, Andrássy terem

 

Résztvevőinket kérdeztük, hogy milyennek találták rendezvényünket:

„Jól szervezett, dinamikus, hasznos.”
(B. É.)

„Hasznos, összeszedett, jó előadók, profi munka.”
(F-H. Zs.)

„Hasznos és a gyakorlatban jól hasznosítható tanácsok.”
S. J.
Aqualing Kft.
https://aqualing.hu

„Nagyon hasznos, gyakorlati tapasztalatokat és alkalmazható, új technikákat adott!”
Kovács Imre,
Ferzol Lemezmegmunkáló Kft.
http://www.ferzol.hu

„Nagyon színvonalasnak és informatívnak!”
(H. N.)

„Hasznosnak és érdekesnek találtam a rendezvényt. Jó volt hallani más területen dolgozó HR szakemberek tapasztalatait.”
(R. G.)

„Érdekes, figyelemfelkeltő, új információkkal szolgált a toborzási technikák vonatkozásában.”
(T. Sz.)

„Kellemes hangulatú volt, elhangzottak általános és számomra új információk is; gyakorlati példákkal kiegészítve így kereknek találtam. Időben kicsit rövid volt a keret, lehetett volna esetleg még a témában megjelölt fizikai munkaerőtoborzási tippekre konkrétan helyezni a hangsúlyt.”
(B. M.)

„Érdekes, lendületes, mindhárom előadó jól felkészült, profi. Az első előadást már hallottam… Másodszorra is tetszett. :)”
Kalocsai Éva,
Wireg Hungária Kft.
http://www.wireg.com

„Sok új információt hallottam, amelyet hasznosítani tudok a jövőben.”
(B. B.)

„Színvonalas, hasznos rendezvény volt. Szívesen hallottam volna a kiválasztás-toborzás témában még specifikusabb információkat.”
Cs. J.
Electrolux Lehel Kft.
http://www.electrolux.hu

„Nagyon jó volt, figyelem végig éber volt, mert érdekes volt a téma és az előadó. A téma nagyon aktuális és a megoldásokhoz kaptam inspirációt.”
(G. S. Zs.)

„Hasznos, célirányos, rendkívül jó körülmények között.”
(K-P. D.)

 

Középvállalati Vezetők Exkluzív Délutánja
2016. március 3. Alphasonic Kft.

A TESK Csoport ügyvezetője, Tokár Péter, vendégelődóként volt a jelen a találkozón.

 

"Tisztelt Tokár Péter!

Dr. Karmazin Györgytől kaptam meg az elérhetőségét, akivel a tegnapi, Középvállalati Vezetők Exkluzív Találkozója című rendezvényen találkozott.
Engedje meg, hogy ezúton is továbbítsam Önnek Dr. Karmazin György gratulációját az előadásával kapcsolatban, mely véleménye szerint rendkívül hasznos volt minden jelenlévő számára."

BI-KA LOGISZTIKA Kft.
http://www.bi-ka.hu/

"Az AlphaSonic nevében szeretnénk gratulálni neked a rendezvényünkön tartott nagyon színvonalas előadásért! Nagyon hasznosnak találták a résztvevők. Bízunk benne, hogy a jövőben is folytatódhat eddigi sikeres együttműködésünk!"

Dimitrova Dessislava
AlphaSonic Kft.
http://www.alphasonic.hu/

 

KKV HR Konferencia
2016. január 28. IQSOFT-John Bryce Oktatóközpont „Megszokottan magas színvonalú, hiteles előadók” K. G.

„Jól felépített.” T. G.

„Sok olyan információt hallottam, ami megerősíti az elképzeléseimet és kaptam néhány újdonságot is.” Sz. Gy.

„Tetszett, érdekes és hasznos volt.” F. R.

„Informatív és szakmai, illetve aktuális” F. D.

„Hasznos volt számomra a rendezvény. Megerősítést kaptam bizonyos dolgokban, tevékenységekben, és kaptam új ötleteket, módszereket a fejlődésre. F. E.

„Rendkívül hasznos, gondolatébresztő. Azonnal használható tudást adott.” B. L.

„Hasznos információkhoz jutottam.” Ö. J.

„Kellemes, friss információkkal teli. Megerősített az eddigi elképzeléseimben, ötleteimben.” K. E.

„Hasznos és elgondolkodtató tartalmilag.” T. M.

„Pályakezdőként az előadások közül a Toborozz úgy, mint egy fejvadász sok kérdésemre választ adott.” H. A.

„Kellemes, jól sikerült rendezvény. Megerősítést kaptam a toborzás és munkavállalói megtartás kapcsán.” B. I.

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×
;