„A TESK-re a mérnök kollégáim hívták fel a figyelmemet azzal, hogy a mérnöki keresések kapcsán ők a legjobbak. Szakértelmüket, kitartásukat és elkötelezettségüket immár több mint öt éve bizonyítják közös munkánk során, gyakran egy-egy igazán lehetetlennek tűnő pozíció leírás teljesítésével. Ügyfélközpontúságukat és korrekt szolgáltatói szemléletünket példaértékűnek tartom a személyzeti tanácsadás sokszínű piacán.”

Horváth Aliz, Személyügyi vezető, KUKA Robotics Hungária ipari Kft.

 

“Új céggel betörni a Magyar IT piacra nehéz, főleg ha egy indiai cégről van szó. A TESK viszont bebizonyította nekünk, hogy nem csak a legjobb szakembereket tudják megtalálni, hanem képesek a keleti gondolkodásmód mentén keresni, és alkalmazkodni ehhez a fajta felfogáshoz, ezzel nem kevés energiát megtakarítva nekünk a beilleszkedési programok során!”

Visky Máté, Program Manager, Wipro Technologies Ltd

 

"A Tesk Tanácsadó Kft-vel érdemes együtt dolgozni. Kompetens munkatársai szakmailag felkészültek, mindent beleadva támogatják az ügyfeleik felmerülő igényeit. Pontosan feltárják a megrendelések tartalmát, ezáltal elkerülik a félreértéseket. A cég munkaerőpiaci ismeretei naprakészek, referenciakörük az utóbbi évek során kiemelkedő helyre juttatta őket a magyar és külföldi piacokon is. Azok a munkatársaink, akik a Tesk közvetítésével kerültek cégünkhöz, kimagaslóan teljesítik a munkakörükben elvárt feladataikat."

Dulin Judit, HR menedzser, Astron Informatikai Kft.

 

"Több bonyolult és fáradtságos kereséssel bíztuk meg a TESK-et, melynek akadályait mindannyiszor sikerrel vették, az általuk talált kollégáink csapatunk megbízható, fontos tagjai lettek. Remélem, hogy a jövőben még sokszor lesz lehetőségem ezzel a hatékony, eredményes csapattal együtt dolgozni!"

Horváth Anikó, HR Generalista, Altaterra Kft. (Velux csoport)

 

"Immáron több éves múltra tekint vissza együttműködésünk a TESK-kel. Az önéletrajzok átküldését illetve a sikeres elhelyezéseket tekintve elmondhatom, hogy cégük a leghatékonyabban és legrugalmasabban teljesítette elvárásainkat. Erre alapozva a jövőben is kiemelt partnerként számítunk a TESK szolgáltatásaira."

Thész Gábor, személyzetfejlesztési munkatárs, Autoliv Kft.

 

"Számos értékes jelölttel ismerkedhettünk meg közös munkánk során a TESK szakértelmének, precíz és jól szervezett munkavégzésének köszönhetően. Köszönöm fáradtságot nem ismerő lelkes segítő munkájukat!!”

Kecskés Krisztina, Human Resources Manager, BOSAL Hungary Kft.

 

„A TESK hirdetési csomagját vettük igénybe. A kapcsolatfelvétel első pillanatától kezdve segítették a munkánkat, és azonnal reagáltak a kéréseinkre. Tanácsokkal láttak el bennünket a hirdetés szövegével kapcsolatban is. A keresett munkatársat segítségükkel sikeresen megtaláltuk. A jövőben is hozzájuk fogunk fordulni, amennyiben további munkaerőre lesz szükségünk. További sok sikert kívánok nekik!”

Fórizs Miklós, Ügyvezető igazgató, Kerttrade Kft.

 

"Kitartásuknak és szakértelmüknek köszönhetően a legbonyolultabb és legösszetettebb munkakörökre is találtak megfelelő szakembert számunkra. Időt és fáradtságot nem kímélve segítették a munkámat, ezzel sok terhet levéve a vállamról. … Még egyszer: köszönöm!"

Sólyom-Fekete Mónika, Human Resources Manager, Scan Sign Kft.

 

„…sok belső emberi erőforrást spóroltunk meg, amit a felvételiztetés helyett a cég szakfeladataira tudtunk felhasználni.”

Kovács Attila 
Elszöv-Automatika Kft.

 

„A Tesk Kft-vel a  közel 8 éves üzleti kapcsolatom alatt olyan bizalmi és eredményes együttműködést sikerült kialakítanom, amelyre bátran támaszkodhatom feladataim során. Tokár Péterben, az ügyvezetőben, egy korrekt üzleti, a cég tanácsadóiban pedig megbízható szakmai partnerre találtam. Fontosnak tartom a rugalmasságot, a lojalitást, a folyamatos rendelkezésre állást ebben a viszonyban. Új és új megoldások érkeznek a klasszikus HR módszerek mellett, amely az én munkámat támogatja. A rendszeres szakmai összejövetelek pedig a fejlődésemben, a HR szakmai kapcsolataimban nyújtanak segítséget.

Gratulálok a Tesk csapatának munkájukhoz!"

Kasza Lajos
Humán-és szervezetfejlesztési igazgató

Human&Organizational Development Director
Eurest Étteremüzemeltető Kft.

 

"A TESK Tanácsadó Kft. az általunk feladott hirdetésre mindig a lehető leggyorsabban reagál és küldi az általa, a keresett pozícióra megfelelőnek tartott személyek önéletrajzát és TESK-analízisét. Ezen adatok alapján gyorsabban és könnyebben tudunk döntést hozni a jelöltekkel kapcsolatban, akik általában tényleg a keresett pozíció betöltésére alkalmas feltételekkel rendelkeznek.

A TESK Kft. munkatársai kedvesek, nagyon gyorsan közvetlen kapcsolat alakítható ki velük, ami megkönnyíti az együttműködést. Az esetlegesen felmerülő problémákra gyorsan reagálnak és változtatnak rajta az igényeinknek megfelelően."

OncoTherm Kft.

 

„A Tesk-kel való együttműködés legfőbb előnye a több csatornás keresés volt, ami „mélyebb merítést”, több és minőségibb álláskeresőt hozott nekünk az adott pozícióhoz úgy, hogy biztosította cégünk anonimitását a keresés első szakaszában.”

Márton Gabriella – ACO Magyarország Bt.

 

„Vállalatunk és én személyesen meg vagyunk elégedve a TESK által nyújtott szolgáltatással. Az elmúlt kb. 1 évben sikeresen működtünk együtt, és több kollégát is közvetítettek hozzánk, akik azóta is csapatunk hasznos tagjai. Az együttműködésben pozitívumként kiemelem a folyamatos kommunikációt és kapcsolattartást.”

Bokor Adrienn
Recruitment Specialist
IBM

 

"Az SKF Zrt. és a személyes tapasztalatom a Tesk tanácsadó Kft. munkájával kapcsolatban abszolút pozitív. Az egész cégre jellemző, hogy az egyik leginkább érdeklődő és kitartó partner. Nemcsak a feladat megismerésének vágyát látom a bennük, hanem azt is, hogy érdekelik a mögöttes elvárások, ezen túl a területet, az ottani alkalmazástechnikai kérdéseket is szeretik körbejárni. A jelöltek ennek megfelelően mind az adott pozícióra termettek voltak, vagy előtte ott álltak munkaviszonyban, ahova éppen kerestünk.

Őszintén a legjobb jelölteket kaptuk innen. Kollégánk, akit a mechatronika platform manager pozícióra felvettünk, a TESK által közvetített egyik jelölt volt. Nagyon elégedett vele a főnöke, mind emberileg, mind szakmailag nagyon megfelel az elvárásoknak. Azt gondolom, hogy mindig átgondolt, alaposan, szakmai hozzáértéssel megszűrt jelölteket kaptunk a cégtől, megfelelő mennyiségben, és ami fontos, hogy megfelelő időközönként. Ami szimpatikus nagyon, hogy nem sajnálják az időt arra, hogy a minőségi munka érdekében személyesen is találkozzanak a jelölt jövőbeni főnökével, információcsere céljából. A felvetett kérdésekre, módosításokra is mindig gyorsan reagál a TESK.

Köszönöm a munkájukat, bízom a jövőbeni eredményes együttműködésben.

Sok sikert kívánok nekik!"

Rácz Bettina
Marketing és HR manager
SKF Zrt.

 

"Ezt a fajta szolgáltatást azok veszik igénybe – mint én is –, akiknek csak arra van idejük, hogy a legjobb jelölteket meghallgassák és kiválasszák, akivel szerződést kívánnak kötni. Ezért bízom a felkutatást és előszűrést olyan cégekre, mint a TESK.
A legutóbbi megbízásoknál a TESK hozta a legjobb jelölteket, így a végső választás is az általuk közvetített jelöltre esett. A TESK minden munkatársa, akivel kapcsolatba kerültem, gyorsan, rugalmasan, és  nem utolsó sorban  profi szinten végezte munkáját.
Nagyon motiváltak voltak, végig nyomon követték az eseményeket és mindenben segítettek.

Csak gratulálni tudok, biztosan sok megbízást fogunk még adni."

Szabó Márton
Ügyvezető igazgató
Hefter Kft.

 

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×