Milyen előnyökkel jár, ha rajtunk keresztül pályázol?

  • Olyan állásokra is jelentkezhetsz, ahova egyébként magánúton nem lehetséges.
  • Egyszerre több céghez és több pozícióra is pályázhatsz.
  • Tanácsadóink folyamatosan figyelik a beérkezett önéletrajzokat, így egy újonnan nyíló pozíció kapcsán akár azonnal megkereshetnek.
  • A pályázatodtól egészen a munkába állás napjáig nyomon követik, támogatják minden lépésedet.
  • Naprakész információkat kapsz az aktuális pozíciókkal, várható bérezéssel és a munkaadóval kapcsolatban.
  • Havi rendszerességgel egyéni és csoportos Karrier napot szervezünk, amelyen személyre szabott tanácsadást kaphatsz. (További információk az aktuális Karrier napról honlapunkon.)
  • Fordulhatsz hozzánk karrier-tanácsadásért is, továbbá megtudhatod, hogy hogyan tudod versenyképesebbé tenni magad a munkaerő-piacon.

 

Ahogy mi látjuk

A legfontosabb ismérvünk, hogy figyelünk az egyedi, személyre szabott elvárásokra, képességekre, értékeljük a teljesítményt. Megbízóink komoly háttérrel rendelkező, stabil multinacionális és hazai cégek, akik a legspecifikusabb tudást igénylő helyeikre keresik a szakmai ismereteik és személyes célkitűzéseik szerint leginkább hozzájuk illő új munkatársaikat.

Számos más, hasonló céggel ellentétben mi az interjút követően is tartjuk Veled a kapcsolatot, és minden esetben küldünk visszajelzést annak sikerességéről, a további lehetőségekről.

A legmesszemenőbbekig figyelembe vesszük, hogy csak legálisan foglalkoztató cégekkel működjünk együtt, továbbá keményen dolgozunk azért, hogy a legjobb, legversenyképesebb állásokat kínáljuk, beleértve a külföldi lehetőségeket is.

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×