Az alábbiakban megismerheted pontos folyamatunkat: 

1. lépés: A TESK-hez több módon is bekerülhetsz:

  • Jelentkezel konkrét állásra;
  • Jelentkezel/regisztrálsz adatbázisba. A jelentkezés módja - hogy minél egyszerűbbé tegyük a regisztrációt: küldd el fényképes önéletrajzodat az info@tesk.hu e-mail címre;
  • Ismerősöd ajánlott.

Fontos: Bármilyen álláspályázat benyújtásához szükséges egy friss Önéletrajz!

2. lépés:
A jelentkezést követően részt veszel egy személyes, strukturált interjún, mely nagyjából 40 percet vesz igénybe. (Különleges esetekben ez eltarthat akár 1-1,5 óráig is, pl. magasabb vezetői pozíció esetén vagy speciális szakmai tesztek miatt)

Az interjúra akkor kerül sor, ha pályázati anyagod alapján alkalmas vagy valamely aktuális pozíciónk betöltésére.

Kivételes esetekben akkor is behívhatunk az interjúra, ha éppen nem tudunk pályáztatni, de szakmai anyagodat nagyon erősnek találjuk, így a későbbiekben rövidül az álláskeresés ideje, hiszen nem kell részt venned újabb interjúkon nálunk.

3. lépés:
Az interjú alkalmával felkészítünk a munkáltatóval történő találkozásra, a cég elvárásaira, a pozícióra, olyan tanácsokkal látunk el, amelyeket sikerrel hasznosíthatsz a szakmai interjún.

4. lépés:
A személyes interjú után pályázatodat egy jellemzéssel együtt továbbküldjük a megbízó cég felé. Ezek alapján a cég szakmai vezetői, a keresett pozció közvetlen felettesei is megszűrik a jelentkezésedet. Ha ők is jónak találják, következik a találkozás a szakmai vezetőkkel. A két interjú között általában egy hét is eltelik, de ez az idő nagyban függ a megbízó cég bürokráciájától, folyamataik gyorsaságától.

Előnyök:
Az az előnyöd azonban megvan - akár más pályázókkal szemben -, hogy a tanácsadó, akivel az interjún találkozol, belelát a folyamatokba, akár megsürgetheti a döntést is, és biztos, hogy kiáll a Te felvételed mellett. Folyamatos tájékoztatást kapsz az ügymenetről, hiszen azért dolgozunk, hogy minél hamarabb munkába állhass!

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×