Mi, itt a TESK-nél álmokat váltunk valóra.

Ismerkedjen meg velünk!

A TESK-csoport munkatársai a magyar munkaerőpiac toborzási és kiválasztási szakértői.

A TESK hazai és nemzetközi vállalatok számára biztosít igényeiknek megfelelő kvalifikált munkaerőt, gondosan megválogatva azokat a megrendelő partnereket, akik etikus és másokat segítő termékei/szolgáltatásaik révén érdemesek arra, hogy a legelkötelezettebb munkaerőt foglalkoztassák. Kizárólag olyan megbízókat képviselünk, akik saját eredményeik mellett felelősséget vállalnak környezetükért, munkavállalóikért és ügyfeleikért is. Nekik az üzleti céljaik, és álmaik megvalósításában nyújtunk segítséget.

Hasonlóképp kiemelt figyelemmel és törődéssel kezeljük azokat a szakembereket, akiknek sikereinket köszönhetjük: jelöltjeinket és potenciális jelöltjeinket. Számukra igyekszünk megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyek hosszú távon biztosítják szakmai fejlődésüket egy olyan támogató környezetben, amely egyben anyagi biztonságot is teremt családjuk számára, és ezzel álmaik megvalósításában igyekszünk a segítségükre lenni.

E tekintetben célközönségünk a magasan kvalifikált, szakmájukban tapasztalattal rendelkező műszaki és IT szakemberek, de vadászunk a legjobb fejekre a mérnöki/műszaki és IT terület mellett az SSC, a Telco és kereskedelmi területeken is. Ezen túlmenően keressük azokat a szakembereket, akik partnereink számára fizikai munkát látnak majd el, és ezzel biztosítják a gyártás, termelés magas színvonalát.

A keresések és a jelöltek megszólítása folyamán a legmodernebb on-line módszereket ötvözzük a hatékony személyes kommunikációval.

A TESK-csoport megalapítása óta töretlen fejlődést produkál, mind tevékenységi területeit, mind bevételét tekintve, ezzel vezető helyet elfoglalva a szakmai listákon.

Mint innovatív szolgáltató, a jelen és jövő kihívásaira válaszul – felismerve azt, hogy az álláspiacon megnövekedett munkáltatói tevékenységek miatt a jelöltek érdeklődése hatalmas zuhanást mutat, és a munkáltatói márka építése elengedhetetlenné vált – segítünk ügyfeleinknek felépíteni azt a munkáltatói márkát, ami hitelesen képviseli őket a saját területükön. Ennek részeként kínáljuk a LinkedIn egyéni profil, vállalati oldal vagy karrieroldal kialakítását, csakúgy, mint a munkáltatói márkát hűen bemutató vállalati imidzs-videók elkészítését.

Mindemellett elköteleztük magunkat amellett is, hogy saját munkatársaink részére biztosítsunk folyamatos szakmai fejlődést, kihívást jelentő feladatokat, előrelépést (belföldön és külföldön is), kiváló munka- és irodai környezetet, motiváló vezetőket, és olyan közös programokat, amelyek megélése után elmondhatják: hosszú távon is élvezetes, élményekben gazdag időszakot jelent a TESK-nél dolgozni – így munkatársaink álmainak valóra váltásában is aktívan közreműködünk.

Ismerjen meg bennünket, kérjen személyes tájékoztatást, ha pedig a TESK, mint munkáltató érdekli Önt, kattintson a karrieroldalunkra (http://tesk.hu/Karrier-a-Tesk-nel), ahol még több információt szerezhet arról, milyen a TESK-nél dolgozni!

 

Tokár Péter

Ügyvezető igazgató