• Hagyj Te is nyomot!

    Hagyj Te is nyomot!

Mindig is szeretett volna nyomot hagyni a világban? Részese lenni valami nagyszabásúnak, büszkén elmondani, hogy "igen, én ott voltam"? 

MOST ÉRETTSÉGIZETT, PÁLYAKEZDŐ FIATALOK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Partnerünk az elmúlt 43 évben világszerte hagyja ott keréknyomait az utakon. Európában hazánkban építik második gyárukat, így a kontinensen is egyedülállónak számít a jelenlétük. Egy zöldmezős beruházás keretein belül láttak neki a munkához idén januárban, és bár a termelést ugyancsak jövő tavasszal készülnek beindítani, már gőzerővel folyik a toborzás. Legyen Ön is ott annál a történelmi pillanatnál, amikor legördül az első gumiabroncs a gyártósorról! Vegye ki Ön is a részét a gyár beüzemelésében, kialakításában, tervezze meg Ön a saját munkahelyét!

 

Ugye Ön is kíváncsi arra, hogy hogyan épül fel ez a két egyedülállóan korszerű és automatizált gyáregység? Szívesen figyelemmel kísérné, hogyan választják ki a legmodernebb, csúcstechnológiájú gépeket, amelyek majd a gyártást segítik?

 

Azoknak a mérnököknek, és pályakezdő fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik kíváncsiak, és szeretnének naprakész információkat kapni az utóbbi évek egyik legnagyobb volumenű autóipari beruházásáról. Partnerünk nem csak a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója, hanem az egyik legvonzóbb munkaadó is világszerte, hiszen mindent megtesz azért, hogy a legtehetségesebb szakembereket alkalmazza. Többek között számos módon támogatja a gyár közelben való letelepedést, és a lehető legmodernebb környezetet biztosítja dolgozóinak.

Több pozícióba is keresünk munkatársakat, bármilyen mérnöki területen is tevékenykedik, itt megtalálhatja az Önnek való munkakört! Az újonnan induló gyár teljes személyzetét keressük, a hierarchia minden szintjén vannak nyitott lehetőségek. Részletekről tanácsadóink szívesen nyújtanak tájékoztatást.


 Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy tanácsadónk fel tudja Önt keresni!

Bővebb tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot!

igen nem

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×