Számos érdekesség az ország legnépszerűbb karrierrendezvényén


Szeretnéd tudni, hogy éppen milyen repülő húz el a fejed felett? Gondolkodtál már alternatív karrierlehetőségben? Jó lenne tudni, hogy mi kell ahhoz, hogy bekerülj a Big4 valamelyikéhez? A HVG Állásbörze minden kérdésedre választ ad! Hazánk karrierrendezvénye immár 16. alkalommal nyitja meg kapuit, de most is tartogat számos érdekességet a kilátogatóknak! Gyere el február 25-26-án, és járj utána a munkaerőpiac legújabb trendjeinek! 

HVG Állásbörze

Nemsokára újra megnyitja a kapuit a HVG Állásbörze, amely a sok nyitott pozíció és karrierépítést támogató program mellett idén több újdonsággal, érdekességgel is vár Téged.

Milyen érdekességekkel találkozhatsz, ha kilátogatsz?

  • Ennyi cég még nem toborzott külföldre magyar munkavállalókat, mint a 2015 tavaszi HVG Állásbörzén. A karrierrendezvényen széles palettáról válogathatsz, még soha ennyi külföldi kiállító nem volt, mint ez alkalommal. Idén 25+ cég kínál nemzetközi lehetőséget.
  • Idén a kiállítók között felfedezhetünk ígéretes startup cégeket is. A 16. HVG Állásbörzén egy már 3 befektetővel rendelkező brit startup cég (Callsign) keres új munkatársakat.
  • Ha pénzügyi területen a legnagyobb cégek kínálatát is feltérképeznéd…
    Nálunk a világ 4 legnagyobb könyvvizsgáló cége (BIG4) közül hárommal (Deloitte, KPMG, PwC) is találkozhatsz.
  • Visszatérő kiállítónk a Hungarocontrol egy új, ingyenes szolgáltatással készül az érdeklődőknek, amivel bárki bármikor valós idejű járatinformációkat kérhet le. Például beütöd a címet, ahol éppen vagy, és a rendszer kidobja, hogy fölötted épp milyen gép repül el.

A munkalehetőséget kínáló kiállítók rendezvényről-rendezvényre tapasztalható bővülése miatt idén szektorokra bontva jelennek meg a cégek, megkönnyítve a tájékozódást a száznál is több stand között. Emellett minden eddiginél nagyobb látogatói pihenőzónákat is kialakítottak a szervezők, hogy megpihenhess a nagy pezsgés közepette.

Gyere el, kérdezz bátran és járj utána minden érdekességnek!
A rendezvényen a részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!

Regisztrálj, és találkozzunk február 25-26-án!Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×