Játssz együtt leendő munkaadóddal


Megmérettetnéd magad egy szakmai erőpróbán? Oldottabb és magabiztosabb vagy, ha egy játékos feladat révén ismerkedhetsz meg egy cég munkatársaival? A HVG Állásbörzén szakmai feladványok megoldása közben észrevétlenül ismerkedhetsz meg mérnöki, informatikai és gazdasági kiállítókkal.

Milyen feladatok várnak rád? Íme, néhány a cégek próbatételeiből:

  • Tedd próbára gyorsaságod és logikád a Suzuki interaktív standjánál (A6)! Válassz pályát, győzd le a csúcstartót, és fejtsd meg az ábrát!
  • Érdekel az autóipar és a minőségügy világa? Konstrukciós játékkal teszteld kooperációs és kreatív képességeidet a TRIGO standjánál (D25)!
  • Érdekel a szoftverfejlesztés? Tisztában vagy a kapcsolódó szakmai fogalmakkal? Ez most be is bizonyíthatod a Loxon Solutions Zrt. standjánál (A20)!
  • Vonz a légi informatika és a repülés világa? Próbáld ki! A Lufthansa Systems standjánál (C13) most benézhetsz a kulisszák mögé.

Regisztrálj, böngéssz az oldalon, és közben játssz az értékes nyereményekért!

Állásbörze

Csak annyit kell tenned, hogy kihasználod a börze honlapja nyújtotta lehetőségeket, és Tiéd lehet többek között egy Samsung Galaxy Tab 3 Lite tablet, vagy akár egy NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo kávéfőző kapszulás kávécsomag is. Gyűjtsd az értékes pontokat!

Találkozzunk ott!

HVG Állásbörze
Országos Képzési és Karriernapok
Mikor?
2015. február 25-26. (10:00-18:00)
Hol? SYMA Rendezvényközpont, A csarnok

 Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×