AUTÓIPARI SZOFTVER- ÉS HARDVERFEJLESZTŐKET KERESÜNK!


Megbízónk a világ 10 legnagyobb autóipari beszállító cégének tagja. Csúcsminőségű kapcsolók, szenzorok és elektronikai vezérlőegységek széles skáláját gyártja. A cég dinamikus fejlesztési tervei miatt szeretné európai K+F központjának létszámát jelentős mértékben megnövelni a következő fél évben. Olyan elektronikában jártas mérnököt keresünk, akit érdekelnek az aktuális autóipari fejlesztési trendek és szívesen venne részt azok megvalósításában.

Fontos Önnek a személyre szabott szakmai és egyéni továbbfejlődés, a biztos háttér és egy remek csapatban elért siker?

Akkor jelentkezzen!

Járuljon hozzá a jövő autóinak hatékonyabb működéséhez, jelentkezzen szoftver- vagy hardverfejlesztőnek, és az elektronikai és szoftverfejlesztő csapattal közösen váltsa valóra elképzeléseit!

Ön az ideális jelentkező, ha:

  • magas szinten beszél angolul VAGY németül
  • villamosmérnök vagy mérnök informatikus végzettsége van (vagy várhatóan lesz a következő fél-egy évben)
  • szenvedéllyel viseltet az autóipari fejlesztések iránt!

Pályakezdők és néhány éves tapasztalattal rendelkezők jelentkezését is várjuk - partnerünk egyénre szabott ajánlatot kínál!

 

Ugye Ön is szeretne a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójánál építeni a karrierjét?

Most itt a lehetőség!

Versenytársai közt rendkívüli módon, Partnerünknél már néhány hónapon belül kézzelfogható eredményét láthatja az erőfeszítéseinek: a mostani fejlesztések például már januárban gyártásba kerülnek! Képzelje csak el, milyen érzés lenne, ha elmondhatná: az ismerősei autójában lévő bajuszkapcsoló az Ön munkájának eredménye, az Ön ötleteinek megtestesülése! Ugye milyen büszkeség töltené el?

A nyugati szellemiség jegyében pedig a szórakozás és lazítás is fontos szerepet kap a munka mellett. Modern munkakörnyezetben dolgozhat, festői kilátással a Bakonyra, ráadásul a csapatával nem csak az autók belterében lévő elektronikai elemek fejlesztésével telik majd a napja, hanem a szerda délutáni foci és "csapatépítés" is rajta lesz a listán.

Akár a hardver, akár a szoftver oldal áll Önhöz közelebb, itt megtalálja azt, amit keres!

A részletekkel kapcsolatban keresse bátran kollégáinkat az alábbi email címek valamelyikére küldött szakmai önéletrajzával:

Hardverfejlesztők: Simon Violettánál - simon.violetta@tesk.hu

Szoftverfejlesztők: Róka Zsoltnál - roka.zsolt@tesk.hu

Még nem az igazi az önéletrajza? Itt talál segítséget az elkészítéséhez!

További állásajánlatainkat itt találja!Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×