130 elhelyezett jelölt a negyedév folyamán


Kedves Partnerünk!


Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy megoszthatom Önnel azt a hírt, hogy 2016. második negyedévében a TESK csapata történetének valaha volt legjobb, legmagasabb eredményű és teljesítményű negyedévét zárta. Ez elsősorban a cégcsoport két cégét, az ESTO-TESK Munkaerő-Közvetítő Kft-t (Prémium Toborzások szolgáltatója), és az FP Invest KFt-t (toborzási csomagok szolgáltatója) érinti.

Június közepén elértük a negyedévre kitűzött célt, és most már egy új, még magasabb cél elérésén dolgozunk. Ráadásul az elért cél a csapat által valaha is elért legmagasabb eredmény lett - szám szerint 130 elhelyezett jelölt a negyedév folyamán!

Hogy mi kellett ehhez? Olyan jelentős projektek, ahol valódi, nagy volumenű létszámigény mutatkozott az ügyfeleknél. Egy olyan szolgáltató csapat, 20 fővel, amely képes volt a célokhoz igazítani az erőforrásait, és határidőre teljesíteni a feladatokat. És kellett hozzá egy, mindezeket támogató kampánycsapat a TESK-en belül, amely saját készítésű employer branding filmekkel, Facebook és LinkedIn kampányokkal olyan jelentkezőszámot produkált a projektekhez, amilyen számokat még soha nem láthattunk egyetlen más projektben sem, jócskán lepipálva bármely más, on-line megoldás által szállított eredményeket.

Mindezekkel együtt így olyan létszámokat tudtunk biztosítani az ügyfeleink részére, amely korábban, más megoldásokkal lehetetlen volt.

Ezúton is köszönjük a bizalmat Partnereinknek, köszönöm a munkatársaimnak, hogy lehetővé tették ezeket az eredményeket, és biztosíthatom Önöket, hogy a folytatásban is legalább ilyen eredményességgel fogunk dolgozni azért, hogy ügyfeleink időben megszerezhessék a szükséges humán erőforrást a munkájukhoz.

A negyedév újdonságairól, fejlesztéseiről, az employer branding új lehetőségeiről egyrészt a még ebben a negyedévben megjelenő TESK magazinban fogunk beszámolni Önöknek, másrészt pedig a július 20-án tartandó nyári ügyféltalálkozónkon, amelyen egy rövid szakmai előadás is lesz ebben a témában, és egy interjú-beszélgetés is egyik legújabb partnerünkkel, akiknél az elmúlt hónapban jelentős számú hegesztő pozíciót töltöttünk be egy olyan szolgáltatás segítségével, amely megfelelő marketing-előkészítést követő toborzást foglalt magába.

További sikeres munkát és toborzásokat kívánok Önnek!


Tokár Péter
toborzási és Employer Branding szakértő
a TESK csoport ügyvezetőjeAz űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×