TESK, a Caring Company

 

Teljesítmény, Eredmény, Siker, Karrier, azaz a TESK.  A 14 éves múltra visszatekintő cég nagyon hosszú utat tett meg ideáig, ahol ma tartunk. Egy olyan szintre sikerült eljutnunk, ahol már a nagymúltú multinacionális cégek is bátran és bizalommal fordulnak hozzánk, ha segítségre van szükségük. De vajon mi a sikerünk kulcsa? Mi magunk! :)

A TESK igyekszik biztosítani azt, hogy a munkatársai a lehető legtöbb motivációt kapják a munkájukhoz. Ez miként valósul meg?

A legfontosabb dolog az informáltság! A hét- és hóindító meetingjeinken mindenki minden szükséges és fontos információval, célokkal, tervekkel, elvárásokkal és eredményekkel tisztába kerül. Ez nagyon fontos, hiszen így mindenki pontosan tudja mi a feladata, milyen eredményeket kell elérnünk. A célorientáltság fontos mozgatórugója a csapatunknak.

Természetesen az eredményeink sem maradnak elismerés nélkül. Heti játékaink minden csapatot arra ösztönöznek, hogy a lehető legeredményesebben teljesítsünk hétről-hétre. A heti kemény munkát pedig például egy jól megérdemelt mozizással, vagy vacsorával pihenhetjük ki.

A heti sikerek havi sikereket eredményeznek, azok pedig negyedéves sikereket és természetesen a három hónapnyi kemény munka kifizetődik. A bécsi kirándulás vagy a horvátországi nyaralás mindenki számára felejthetetlen élmények és arra ösztönöznek bennünket, hogy a jövőben is ilyen eredményeket érjünk el.

Az egyik legmotiválóbb heti eseményünk a jó hírek meeting. Minden kedden körbe ülünk a kis „tornatermükben” és mindenki elmondja milyen pozitív események, haladások történtek vele az előző héten. Ez nagyon motiváló mindenki számára, hiszen halljuk a kollégáink sikereit és együtt örülünk neki. Mindenki igyekszik a lehető legtöbb jó hírrel szolgálni a többiek felé.

Ha egy-egy napon kicsit megfáradnánk, remek feltöltődési lehetőséget nyújt a darts vagy a csocsó. Ilyenkor a gólörömöktől hangos a tornaterem. De ha valaki jobban átszeretné mozgatni magát, hetente van rá alkalma egy közös edzés keretén belül.

A TESK igyekszik fejleszteni a munkavállalóit és előre lépési lehetőséget biztosítani a munkatársai számára. Többen a recepciós pultban kezdeték pályafutásukat nálunk, de ambíciójuknak és szorgalmuknak köszönhetően ma már akár csoportvezetőként tevékenykednek nálunk. Ha valaki akar dolgozni és szorgalmas, annak itt minden lehetőség adott!

 

Kik alkotják a TESK csapatát?

 

Ügyvezetés

Akik mindent kézben tartanak, akikhez bárki, bármikor fordulhat! A családias hangulat talán annak is köszönhető, hogy ügyvezetőnk Péter és