Rólunk mondták...

 

Mi itt a TESK-nél azon dolgozunk, hogy valódi segítséget nyújtsunk. Segítséget a partnercégeinknek, hogy megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb új munkatársakat, és segítséget a potenciális munkavállalóknak, hogy a legjobb munkahelyre kerülhessenek.

Ezért mindig nagy öröm számunkra, amikora jelöltjeink visszajelzést küldenek nekünk és elmondják szerintük miért volt érdemes rajtunk keresztül pályázni:

 

"Csak szeretném Neked és a Tesk csoport tagjainak megköszönni a sok-sok segítséget amit nyújtottatok az álláskeresésem során. Köszönöm hogy segítettetek abban hogy az életem új és sikeres mederbe terelődjön, a továbbiakban is sikeres és sok örömteli munkavégzést kívánok Nektek."
 
 
 

"Számomra nagyon pozitív volt az együttműködés, nagyon segítőkész volt a Dana. Tartott egy személyes konzultációt is, hogy segítsen, felkészítsen az interjúra. Mindenről beszéltünk gyakorlatilag, amit érintettünk az interjún, ez nagy segítség volt számomra."

 
 

"Gyors és gördülékeny volt az időpont egyeztetés és nagyon rugalmasak is voltak. Visszajelzés is gyorsan jött, a döntésről is! :)
A jelenlegi munkahelyemhez elküldtem először a magán e-mail címemről is jelentkezést, arra nem kaptam választ, viszont a TESK-en keresztül rögtön lehetőséget kaptam.
Pozitív volt az együttműködés nagyon az Anettel! :)"

 

"Gyors, lényegretörő, empatikus beszélgetést folytathattam Önöknél! Ezúton -is- köszönöm! :)"

 

"Rendkivül gyors reagálás volt az e-mail re és nagyon kedvesek és segítök voltak, köszönöm!"

 

"Simon Dana igazán erre a pozícióra termett. Az egyik legjobb fejvadász akivel valaha is beszéltem.Ilyen munkatársak azok akik hozzá járulnak egy csapat kiemelkedő megítéléséhez."

 

"Rugalmas és gyors ügyintézés volt a jellemző az együttműködésre és azonnali információ megosztás!"

 

"Köszönöm a visszajelzést, és sajnálom hogy nem tudnak számomra pozíciót felajánlani, nagyon szívesen dolgoztam volna a cégüknél.
Nagyon szimpatikus volt a gyors, és hatékony ügyfélkezelésük, és bevallom az is nagyon tetszett, hogy az interjún láttam hogy azt gondolta nem a hr asszisztens az én pozícióm, és számomra ez kevés lehet, de gondolkodott valamilyen megoldáson.
Ez a hozzáállás máris előnyhöz juttatja Önöket más cégekhez képest!"
 
 
 

 

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×