• Segítünk!

  Segítünk!

  A felvételi folyamat során folyamatosan információkkal látunk el, felkészítünk a céggel való találkozásra!

 • Tűnj ki a többiek közül!

  Tűnj ki a többiek közül!

  Segítünk helyrehozni a CV-det, motivációs leveledet, és ellátunk mindenféle jó tanáccsal, hogy Te legyél a befutó!

 • Sokszínűség!

  Sokszínűség!

  Betöltésre váró pozícióink sok területet ölelnek fel. Nézz szét nálunk!

 • Mérnöki pontosság...

  Mérnöki pontosság...

  Mindig adunk tájékoztatást, hogy hol áll a toborzás. Elérhetőek vagyunk számodra!

Szakmunkák

Partnerünk ipari hegesztő és vágóberendezések szervizelésével és kereskedelmével foglalkozik, bővülés céljából keresik új kollégájukat.

Feb. 07

Gépbeállító

Partnerünk fő profilja a műanyag feldogozás és alapanyagok forgalmazása. A csapat minden helyzetre talál megoldást, összetartóak és kitartóak, ennek eredményeképpen 20 éve stabil és növekvő a cég.

Ért a gépekhez vagy a mechanikához? Van szerelési tapasztalata? Szeretne többet keresni? Budapesti álláslehetőség, munkáját itt erkölcsileg és anyagilag is megbecsülik. Partnerünk gépek karbantartásával, gyártásával foglalkozik és bővülni szeretnének. Ne maradjon le, jelentkezzen most!

Partnerünk kiállításokon lévő prémium kategóriás árusítóhelyek építésével foglalkozik egész Európában. A sofőrnek az lesz a feladata, hogy elvigye a kiállítási bútorokat, elemeket a kiállítás helyszínére.

Rendelkezik karosszéria lakatos végzettséggel? Hosszú távú munkalehetőséget keres? Akkor ez az ajánlat Önnek szól, jelentkezzen! Partnerünk prémium minőségű lószállítójárművek gyártással foglalkozik, ahol modern csarnokban dolgozhat és szakmailag is tud fejlődni.

Nov. 29

Műszerész

Partnerünk alsóruházat gyártásával foglalkozó német cég leányvállalata, és Európában egyedülálló, modern gépparkkal rendelkezik. A műszerész feladata a varrógépek javítása, karbantartása lesz, és a termelés technikai hátterének biztosítása.

Nov. 24

Hegesztő

Partnerünk tradícióval rendelkező német tulajdonú cég, fő profiljuk az egyedi gépek gyártása.

Az önéletrajz regisztrálása adatbázisunkba technikai okok miatt átmenetileg az info@tesk.hu címre elküldve lehetséges, "Regisztráció adatbázisba" tárgymezővel.

Kérjük, mielőtt jelentkezik, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat is!

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×