• Segítünk!

  Segítünk!

  A felvételi folyamat során folyamatosan információkkal látunk el, felkészítünk a céggel való találkozásra!

 • Tűnj ki a többiek közül!

  Tűnj ki a többiek közül!

  Segítünk helyrehozni a CV-det, motivációs leveledet, és ellátunk mindenféle jó tanáccsal, hogy Te legyél a befutó!

 • Sokszínűség!

  Sokszínűség!

  Betöltésre váró pozícióink sok területet ölelnek fel. Nézz szét nálunk!

 • Mérnöki pontosság...

  Mérnöki pontosság...

  Mindig adunk tájékoztatást, hogy hol áll a toborzás. Elérhetőek vagyunk számodra!

IT

Van tapasztalatod és érdekel a Business Intelligence terület? Szeretnél fejlődni, tanulni, több nemzetközi projektre rálátni? Partnerünknél lehetőséget kapsz, hogy a legjobb BI – fejlesztőktől tanulhass!

Szereti, ha számítanak Önre és munkájára? Több területet is könnyedén kézben tud tartani? Kedveli az IT világát? Úgy érzi, már nincs elég kihívás munkájában? Még mindig egy igazán nagy volumenű projektet vár? Partnerünknél megtalálja számításait, kibontakoztathatja Önmagát!

A szoftver energiagazdálkodási megoldásokat kínál olyan vállalkozások számára, akik csökkenteni kívánják energia számláikat és növelni a hatékonyságukat és a felhasznált energia minőségét. A vállalatok saját energia menedzsment rendszereibe könnyen beilleszthetőek, felhasználóbarát megoldást kínálva. Amennyiben szeretnél részt venni cégek energia működésének optimalizálásában, ezáltal bolygónk energiakészletének kímélésében, ebben a csapatban a helyed!

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté magyarországon és világszerte egyaránt. Hagyományos GPS eszközök mellett a cég többek között okostelefonokra is kínál navigációs megoldásokat. Az általuk fejlesztett navigációs rendszereket olyan nevek alkalmazzák, mint a Hyundai, Jaguar, Ferrari, McLaren, Chrysler, Porsche.

Ha szeretnél egy innovatív cég tagja lenni és munkáddal támogatni a fejlődést, jelentkezz ebbe a jó hangulatú csapatba. Partnerünk GSM alapú termékeket és alkalmazásokat fejleszt, melyek a hazai és nemzetközi élvonalban is kiválónak számítanak.

Te is aktívan részese, alakítója szeretnél lenni egy kiváló IT szektorban élvonalban lévő magyar vállalat sikertörténetének? Stabilitásra és tervezhetőségre vágysz az életedben? Szeretnéd, ha nem csak egy projekten dolgoznál nap mint nap, hanem folyamatosan új lehetőségeket kapnál?

Nov. 20

C++ fejlesztő

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté hazánkban és világszerte egyaránt. Az általuk fejlesztett szoftverek 5 földrész több, mint 100 országában megtalálhatóak. A vállalat nem csak hagyományos GPS készülékekre, de okostelefonokra és játékkonzolokra is kínál navigációs megoldásokat.

Kiemelkedő lehetőség, ha pont azon gondolkodsz hol fogod tölteni a gyakorlati félévedet!

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté hazánkban és világszerte egyaránt. A vállalat hagyományos GPS készülékekre, és okostelefonokra is kínál navigációs megoldásokat. Pár nagyobb autóipari megbízót kiemelve mint pl. Hyundai, Jaguar, Ferrari, McLaren, Chrysler, Porsche mind az ő megrendelői között szerepelnek. Szeretnéd ötleteidet megvalósítani: Jelentkezz Web/ Front End fejlesztő (TESK-6720-17) UI Developer pozícióba.

Partnerünk egy dinamikusan fejlődő és a legújabb fejlesztési trendeketet követő nemzetközi vállalat. Az általuk fejlesztett szoftverek 5 földrész több, mint 100 országában megtalálhatóak az élvonalban járnak nem csak hagyományos GPS készülékekre, de okostelefonokra és játékkonzolokra is kínálnak navigációs megoldásokat!

Az önéletrajz regisztrálása adatbázisunkba technikai okok miatt átmenetileg az info@tesk.hu címre elküldve lehetséges, "Regisztráció adatbázisba" tárgymezővel.

Kérjük, mielőtt jelentkezik, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat is!

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×