• Segítünk!

  Segítünk!

  A felvételi folyamat során folyamatosan információkkal látunk el, felkészítünk a céggel való találkozásra!

 • Tűnj ki a többiek közül!

  Tűnj ki a többiek közül!

  Segítünk helyrehozni a CV-det, motivációs leveledet, és ellátunk mindenféle jó tanáccsal, hogy Te legyél a befutó!

 • Sokszínűség!

  Sokszínűség!

  Betöltésre váró pozícióink sok területet ölelnek fel. Nézz szét nálunk!

 • Mérnöki pontosság...

  Mérnöki pontosság...

  Mindig adunk tájékoztatást, hogy hol áll a toborzás. Elérhetőek vagyunk számodra!

Összes állásajánlatunk

Megbízónk számára keresünk több új munkatársat Betanított gépkezelő pozícióba, Sárvárra. Pályakezdők, betanított munkások és tapasztalt gépkezelők, gépbeállítók jelentkezését is várják.

A napi feladatok: - Targoncákkal (homlokvillás, magas emelésű) történő anyagmozgatás - ki- és betárolás, szállítmányok fel- és lerakodása - a tárolt áruk csomagolásának ellenőrzése - a termelés ellátása megfelelő mennyiségi és minőségű raklappal, raklapok minőségi átválogatása - raktári rend fenntartása

A napi feladatok: - lista alapján megadott mennyiségű áru összekészítése - anyagmozgatás kézi erővel és gyalogkíséretű targoncával - a kiszállításra kerülő áruk minőségi és mennyiségi ellenőrzése; - raktári rend fenntartása

Ami kell a munkához: - Minimum szakmunkás végzettség - Gépbeállítóként szerzett munkatapasztalat - CNC-s végzettség, CNC programozási tapasztalat /ELŐNY/

Partnerünk egy autóipari beszállító, spanyol vállalkozás tagja. A vállalat a Mercedes több modellje számára gyárt és szállít szőnyegeket, tetőkárpitot, csomagtartóelemeket és ajtóborítást. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Már. 13

Fúrósegéd

Mik lesznek a feladatok? A visontai bánya területén: fúrási munkák kiszolgálása, anyagmozgatás, gépápolás, karbantartások végzése

Már. 13

Fúrómester

Mik lesznek a feladatok? A visontai bánya területén: fúrási munkák végzése segédgépek kezelése

Partnercégünk a rádiótávközlés és a méréstechnika területén nemzetközileg elismert vállalat. 80 éve fejleszt, gyárt és értékesít széles választékban elektronikus termékeket. Összesen körülbelül 7500 alkalmazottjával, továbbá leányvállalatokkal és képviseletekkel a világ több mint 70 országában vannak jelen. Magyarországon kereskedelmi és szerviztevékenységet folytatnak. Folyamatosan bővülő megrendeléseik miatt keresnek a csapatukba egy lelkes kollégát, aki elhivatott a méréstechnika terén.

Szerzett már tapasztalatatot projektek menedzselésében az építőiparban? Szeretne folyamatosan projekteken dolgozni? Akkor ez a lehetőség Önnek szól! Partnerünk dinamikusan fejlődő, stabil piaci pozíciókkal rendelkező cégcsoport, fő profilja az ingatlankezelés, ingatlanfejlesztés.

Jelentkezz hozzánk, ha: szeretnél tagja lenni egy lendületes, a munkában határokat nem ismerő csapatnak kiváló kommunikációs készséggel rendelkezel szeretsz emberekkel foglalkozni és segíteni nekik szimpatikus számodra a havi nettó 155.000 Ft-os bérezés és mellé kapsz még havonta bónuszt, vitamincsomagot és bejárási támogatást

Már. 09

Operátor

Téged keresünk, ha: - szeretnél gépekkel dolgozni - szereted, ha fontos vagy és számítanak rád a csapatban - vállalod a több műszakot

A napi feladatok: - félkész és kész gyümölcslevek készítése recept alapján - termékek ki- és bepakolása - tartályok tisztítása - egyéb adminisztráció

Mi kell a munkához? 8 általános iskolai végzettség Jó fizikum Dolgozni akarás

Könnyen teremt kapcsolatot? Szeretné megszerzett tudását hasznos termékek értékesítésére fordítani? Akkor ez a lehetőség Önnek szól! Partnerünk fő profilja laborberendezések forgalmazása, a legismertebb márkák (NIKON, Panasonic, Thermo, stb. ) magas szintű képviseletét látják el. Céljuk, hogy a hazai felsőoktatást, tudományos kutatásokat a legmagasabb igényeket is kielégítő berendezésekkel lássák el. Kerüljön be ebbe a jó hangulatú, sikeres csapatba, jelentkezzen!

Mi kell a munkához? 8 általános iskolai végzettség Műszaki affinitás Jó fizikum Dolgozni akarás

Mi kell a munkához? 8 általános iskolai végzettség Jó fizikum Dolgozni akarás

Mi kell a munkához? 8 általános iskolai végzettség Jó fizikum Dolgozni akarás

Mi kell a munkához? 8 általános iskolai végzettség Jó fizikum Dolgozni akarás

Partnerünk egyedi alkatrészek gyártásával, szerszámgyártással, célgép tervezéssel,kivitelezéssel, karbantartással foglalkozik. Sikerük titka, hogy a több évtizedes tapasztalat és a fiatalos, innovatív szemlélet egyaránt jelen van. Elkötelezettek a magas minőség iránt, amit folyamatosan megújuló gépparkkal és szakértelemmel érnek el.

Partnerünk egy nemzetközi tisztítástechnológiával foglalkozó csalási vállalkozás, amely már 25 éve jelen van Magyarországon. A vállalat most lépett egy olyan ösvényre, ami változásokkal teli. Nem csak létszámuk, de bevételük is növekszik, mely szakmai kihívások elé állítja a dolgozóit bármely területről is legyen szó. Munkájára igényes, precíz jelentkezők pályázatát várjuk!

Partnerünk több mint 20 éves múlttal rendelkező, folyamatosan fejlődő, széles profilú egészségügyi szolgáltatást nyújtó járóbeteg szakrendelő. Működésük alapelve, hogy „az idő és az egészség mindenki számára érték”. Korszerű felszerelésekkel, a szaktudásuk legjavát nyújtva magas szinvonalú szolgáltatást biztosítanak a hozzájuk forduló pácienseknek. Csecsemő ultrahang diagnosztika és/vagy mammográfia területén várják az új kollága szaktudását.

Ami kell a munkához: - Forrasztási tapasztalat - Mérőműszer ismeret (multiméter, oszcilloszkóp) - Elektronikai végzettség, kapcsolási rajz ismeret

Már. 05

Gépbeállító

Ami kell a munkához: - Elektronikai és/vagy mechanikai végzettség - Gépbeállítóként szerzett munkatapasztalat

Már. 02

C++ fejlesztő

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté hazánkban és világszerte egyaránt. Az általuk fejlesztett szoftverek 5 földrész több, mint 100 országában megtalálhatóak. A vállalat nem csak hagyományos GPS készülékekre, de okostelefonokra és játékkonzolokra is kínál navigációs megoldásokat.

Partnerünk a kiváló minőségű svájci és német forgácsolószerszámokat, ipari szerszámokat, mérőeszközöket, kisgépeket forgalmaz a magyar piac számára. A cég több mint 25 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt folyamatosan fejlődtek, bővültek. Csatlakozzon a csapathoz és legyen büszke tagja Ön is!

Már. 02

Project Manager

We are looking for colleagues for our multinational partner who has over 1 000 branch offices in more than 100 countries, as well as production sites and research and development facilities. The company specializes in the latest-technology in engineering. Mechanical and microprocessor technology products designed for safety, comfort, efficiency and reliability.

Partnercégünk egy amerikai tulajdonban lévő multinacionális autóipari vállalat. Jelenleg bővülés miatt keresünk fröccsöntésben, valamint automatizálásban jártas szakembereket, változatos és izgalmas feladatkörre. Az új munkatársak bázisa Magyarországon lesz, emellett azonban lehetőségük lesz több külföldi gyáregységet is megismerni, szakmai támogatást nyújtani számukra.

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté hazánkban és világszerte egyaránt. A vállalat hagyományos GPS készülékekre, és okostelefonokra is kínál navigációs megoldásokat. Pár nagyobb autóipari megbízót kiemelve mint pl. Hyundai, Jaguar, Ferrari, McLaren, Chrysler, Porsche mind az ő megrendelői között szerepelnek. Szeretnéd ötleteidet megvalósítani: Jelentkezz Web/ Front End fejlesztő (TESK-6720-17) UI Developer pozícióba.

Te is aktívan részese, alakítója szeretnél lenni egy kiváló IT szektorban élvonalban lévő magyar vállalat sikertörténetének? Stabilitásra és tervezhetőségre vágysz az életedben? Szeretnéd, ha nem csak egy projekten dolgoznál nap mint nap, hanem folyamatosan új lehetőségeket kapnál?

Megbízónk egy 30 éve eredményesen működő, a hazai szakterületen ismert és elismert, villamos kivitelezéssel, berendezésgyártással foglalkozó cég. Bővülés miatt keres új munkatársakat szerelésvezető pozícióba. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Partnercégünk egy 30 éve sikeresen működő, a hazai szakterületen ismert és elismert, villamos kivitelezéssel, berendezésgyártással foglalkozó, budapesti székhelyű cég. Bővülés miatt keres új munkatársakat villanyszerelő pozícióba.

Szeretné egy innovatív, folyamatosan fejlődő környezetben kamatoztatni eddig megszerzett tudását? Fontos Önnek, hogy biztos háttérrel rendelkező, hosszú távban gondolkodó cég tagja legyen? Ha igen a válasza, és erős vezetői személyiséggel rendelkezik, akkor jelentkezzen! Partnerünk egy nagy multú cég, amely fémipari területen tevékenykedik.

Szeretné egy innovatív, folyamatosan fejlődő környezetben kamatoztatni eddig megszerzett tudását? Fontos Önnek, hogy biztos háttérrel rendelkező, hosszú távban gondolkodó cég tagja legyen? Minőség iránt fogékony pályázók jelentkezését várjuk! Partnerünk egy nagy multú cég, amely fémipari területen tevékenykedik.

Szereti ha nem egy helyben kell ülni? Sokat dolgozott már szerelőként, előrelépne? Össze tud fogni egy kis szerelő csapatot? Akkor ez a lehetőség Önnek szól! Partnerünk dinamikusan fejlődő mezőgazdasági gépgyártással foglalkozó cég, mely változatos munkát kínál, ahol szerelői tapasztalatait kamatoztathatja. Kerüljön be ebbe a lendületes csapatba, jelentkezzen!

Partnerünk 2003 óta foglalkozik ipari csomagolóanyagok gyártásával az autóipar, elektronikai ipar, valamint az építőipar számára. Folyamatosan fejlődő, bővülő csapatába kersei új kollégáját!

Bejelentett, korrekt alapbér 1 műszakos munkarend (8:00-17:00) Fejlődési lehetőség

Ha szeretnéd a tudásodat egy nagy múltú, piacvezető autóipari beszállító cégnél kamatoztatni, ahol elsajátíthatod a szakma fortélyait és egy fiatalos, motivált csapat tagja lehetsz, akkor ne habozz, jelentkezz! Megbízónk folyamatosan bővülő, a legmodernebb technológiákat alkalmazó üzemébe keresünk pályakezdő gépészmérnököket.

Ha szeretné tudását egy nagy múltú, a világ számos országában jelen lévő és piacvezető autóipari beszállító cégnél kamatoztatni, ahol elsajátíthatja a szakma fortélyait és egy egymást motiváló csapat tagja lehet, akkor ez egy remek lehetőség az Ön számára! Megbízónk folyamatosan bővülő, a legmodernebb technológiákat alkalmazó üzemébe keresünk Gyártástervező mérnök kollégát.

Ha szeretné a tudását egy nagy múltú, a világ számos országában jelen lévő és piacvezető autóipari beszállító cégnél kamatoztatni, ahol elsajátíthatja a szakma fortélyait és egy egymást motiváló csapat tagja lehet, akkor ez egy kiváló lehetőség az Ön számára! Megbízónk folyamatosan bővülő, a legmodernebb technológiákat alkalmazó cég, melyhez Épületgépész kollégát keresünk.

Osztrák partnercégünk, aki több, mint 25 éve foglalkozik bébi termékek gyártásával, egy nagyon izgalmas és kihívásokkal teli pozícióba keres minőségbiztosítási vezető kollégát.

Partnerünk közel 20 éves múltra visszatekintő, kiállítási standok tervezésével és kivitelezésével foglalkozó cég. Elkötelezettek a kemény munka, és a minőség mellett. Számos elégedett ügyfelet tudnak magukénak a világ több pontján. Pályakezdők jelentkezését is várják!

Feb. 20

Munkaszervező

Partnerünk Magyarország kiemelkedő és nemzetközi szinten elismert nagyvállalata, amely 150 éves múltra tekint vissza. A fenntartható fejlődés, jövőorientált szemlélet, valamint a környezetért érzett felelősség jellemzi a működésüket. Büszkék a hagyományaikra, és arra, hogy generációk együtt dolgoznak, a fiatalok lendülete és az idősebbek tapasztalata sikereiknek kulcsa. Együttműködő, precíz és jó problémamegoldó tulajdonságokkal rendelkező jelentkezőket várunk. Csatlakozzon Ön is ehhez a csapathoz!

Van tapasztalatod és érdekel a Business Intelligence terület? Szeretnél fejlődni, tanulni, több nemzetközi projektre rálátni? Partnerünknél lehetőséget kapsz, hogy a legjobb BI – fejlesztőktől tanulhass!

Szereti, ha számítanak Önre és munkájára? Több területet is könnyedén kézben tud tartani? Kedveli az IT világát? Úgy érzi, már nincs elég kihívás munkájában? Még mindig egy igazán nagy volumenű projektet vár? Partnerünknél megtalálja számításait, kibontakoztathatja Önmagát!

Partnerünk ipari hegesztő és vágóberendezések szervizelésével és kereskedelmével foglalkozik, bővülés céljából keresik új kollégájukat.

Partnerünk fő profilja a műanyag feldogozás és alapanyagok forgalmazása. A csapat minden helyzetre talál megoldást, összetartóak és kitartóak, ennek eredményeképpen 20 éve stabil és növekvő a cég.

Ért a gépekhez vagy a mechanikához? Van szerelési tapasztalata? Szeretne többet keresni? Budapesti álláslehetőség, munkáját itt erkölcsileg és anyagilag is megbecsülik. Partnerünk gépek karbantartásával, gyártásával foglalkozik és bővülni szeretnének. Ne maradjon le, jelentkezzen most!

Partnercégünk kötő és rögzítőelemek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, Románia területére keresi új kollégáját. Ha Ön is szeretne a szakmában elismert, magas minőéget képviselő cég tagja lenni, akkor jelentkezzen!

Partnercégünk egy német cégcsoport egyik üzletága, amely világelső a dohányipari gépek gyártásában, kimagasló szaktudást és minőséget jelent az egyedi gépgyártás területén. Több mint 1000 magasan képzett munkatárssal a baranyai régió egyik legerősebb vállalata. A cég stratégiája hosszú távon biztosít stabil munkalehetőséget, és folyamatos fejlődést kínál munkatársai számára. Partnercégünknél csúcstechnológiákkal dolgozhatsz, valamint a legjobb szakmai tudást szerezheted meg.

Partnercégünk egy német cégcsoport egyik üzletága, amely világelső a dohányipari gépek gyártásában, kimagasló szaktudást és minőséget jelent az egyedi gépgyártás területén. Több mint 1000 magasan képzett munkatárssal a baranyai régió egyik legerősebb vállalata. A cég stratégiája hosszú távon biztosít stabil munkalehetőséget, és folyamatos fejlődést kínál munkatársai számára. Partnercégünknél csúcstechnológiákkal dolgozhatsz, valamint a legjobb szakmai tudást szerezheted meg.

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté magyarországon és világszerte egyaránt. Hagyományos GPS eszközök mellett a cég többek között okostelefonokra is kínál navigációs megoldásokat. Az általuk fejlesztett navigációs rendszereket olyan nevek alkalmazzák, mint a Hyundai, Jaguar, Ferrari, McLaren, Chrysler, Porsche.

Az önéletrajz regisztrálása adatbázisunkba technikai okok miatt átmenetileg az info@tesk.hu címre elküldve lehetséges, "Regisztráció adatbázisba" tárgymezővel.

Kérjük, mielőtt jelentkezik, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat is!

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×