• Segítünk!

  Segítünk!

  A felvételi folyamat során folyamatosan információkkal látunk el, felkészítünk a céggel való találkozásra!

 • Tűnj ki a többiek közül!

  Tűnj ki a többiek közül!

  Segítünk helyrehozni a CV-det, motivációs leveledet, és ellátunk mindenféle jó tanáccsal, hogy Te legyél a befutó!

 • Sokszínűség!

  Sokszínűség!

  Betöltésre váró pozícióink sok területet ölelnek fel. Nézz szét nálunk!

 • Mérnöki pontosság...

  Mérnöki pontosság...

  Mindig adunk tájékoztatást, hogy hol áll a toborzás. Elérhetőek vagyunk számodra!

Összes állásajánlatunk

Jan. 17

Java fejlesztő

Pályakezdők, frissen végzettek és tapasztalattal rendelkező fejlesztők figyelem! Partnerünk GSM alapú termékeket és alkalmazásokat fejleszt, melyek a hazai és nemzetközi élvonalban is kiválónak számítanak. Ha Önt is vonzza a szakmai fejlődés, az új lehetőségek, jelentkezz, Legyél Te is tagja ennek a rugalmas, jó hangulatú csapatnak!

Pályakezdők vagy tapasztalattal rendelkező fejlesztők figyelem! Partnerünk GSM alapú termékeket és alkalmazásokat fejleszt, melyek a hazai és nemzetközi élvonalban is kiválónak számítanak. Ha Téged is vonzz a szakmai fejlődés, az új lehetőségek, jelentkezz, legyen Te is ennek a rugalmas, jó hangulatú csapatnak a tagja.

Rendelkezik karosszéria lakatos végzettséggel? Hosszú távú munkalehetőséget keres? Akkor ez az ajánlat Önnek szól, jelentkezzen! Partnerünk prémium minőségű lószállítójárművek gyártással foglalkozik, ahol modern csarnokban dolgozhat és szakmailag is tud fejlődni.

Partnerünk egy amerikai multinacionális vállalat, amely innovatív szennyvíz- és vízkezelési megoldásokat kínál számos iparágban. A munkatársak valódi partnerei az ügyfélnek és elkötelezettek, hogy intelligens technológiai megoldásokkal megtalálják a legjobb megoldást számukra. Amennyiben Önnek nagyratörő tervei vannak pénzügyi területen és nem ismer határokat annak megvalósításában, jelentkezzen!

Dec. 08

Lakatos Sopron

Partnercégünk, külföldi tulajdonú generálkivitelező cég. Magas és mélyépítés területén meghatározóak Európában. A zsaluépítő üzemben közúti, vasúti és metróalagutak építéséhez szükséges fém zsaluszerkezetek gyártását végzik.

Partnerünk vasúti és kötöttpályás járműgyártás és -javítással foglalkozó dinamikusan fejlődő, kihívásokat is kínáló vállalat.

Te is aktívan részese, alakítója szeretnél lenni egy kiváló IT szektorban élvonalban lévő magyar vállalat sikertörténetének? Stabilitásra és tervezhetőségre vágysz az életedben? Szeretnéd, ha nem csak egy projekten dolgoznál nap mint nap, hanem folyamatosan új lehetőségeket kapnál?

Partnercégünk a vasútvonalak pálya kiépítési sebességére alkalmas, egyfázisú villamos felsővezeték építésével, felújításával és átalakításával foglalkozik. Fennállása óta több mint 2000 km vonalon épített felsővezetéket. Bővülés miatt keresünk hozzájuk új munkatársat az alábbi pozícióba.

Megbízónk számára keresünk több új munkatársat Betanított gépkezelő pozícióba, Sárvárra. Pályakezdők, betanított munkások és tapasztalt gépkezelők, gépbeállítók jelentkezését is várják.

Nov. 29

Műszerész

Partnerünk alsóruházat gyártásával foglalkozó német cég leányvállalata, és Európában egyedülálló, modern gépparkkal rendelkezik. A műszerész feladata a varrógépek javítása, karbantartása lesz, és a termelés technikai hátterének biztosítása.

Nov. 24

Szervizmérnök

Multinacionális partnercégünk világvezető panel tévé-, mobileszköz-, légkondicionáló-, mosógép- és hűtőszekrénygyártás területén. Jelenleg HVAC (hűtés/fűtés) divíziójukba keresünk új kollégát az alábbi munkakörre.

Nov. 24

Hegesztő

Partnerünk tradícióval rendelkező német tulajdonú cég, fő profiljuk az egyedi gépek gyártása.

MIT KELL CSINÁLNI? Az SMD gépsoron az anyagokat felfűzni, előkészíteni az átállásra Gépkezelés, üzemeltetés

Nov. 20

C++ fejlesztő

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté hazánkban és világszerte egyaránt. Az általuk fejlesztett szoftverek 5 földrész több, mint 100 országában megtalálhatóak. A vállalat nem csak hagyományos GPS készülékekre, de okostelefonokra és játékkonzolokra is kínál navigációs megoldásokat.

Nemzetközi multinacionális környezetben képzeli el jövőjét? Szereti a kihívásokat és több projektet is könnyedén kézben tud tartani? Könnyedén megtalálja minden esetben a legjobb megoldást? Jelentkezzen és legyen, formálója Magyarország legnagyobb ICT szolgáltatójának fejlődésének!

Kiemelkedő lehetőség, ha pont azon gondolkodsz hol fogod tölteni a gyakorlati félévedet!

Nov. 15

Raktáros

Partnercégünk közel 70 nemzetközileg ismert, vezető márka képviseletét és szervizszolgálatát látja el. Hozzájuk keresünk raktáros munkatársakat. Munkavégzés helye: Törökbálint, 2018. áprilisától Szigetszentmiklós

Megbízónk hazánk egyik legnagyobb szoftvercége, mely műholdas navigációs szoftvereiről vált ismertté hazánkban és világszerte egyaránt. A vállalat hagyományos GPS készülékekre, és okostelefonokra is kínál navigációs megoldásokat. Pár nagyobb autóipari megbízót kiemelve mint pl. Hyundai, Jaguar, Ferrari, McLaren, Chrysler, Porsche mind az ő megrendelői között szerepelnek. Szeretnéd ötleteidet megvalósítani: Jelentkezz Web/ Front End fejlesztő (TESK-6720-17) UI Developer pozícióba.

Nov. 07

Projektvezető

Szeret koordinálni, intézkedni, mindent kézben tartani és irányítani? Akkor ez a lehetőség Önnek szól! Partnerünk dinamikusan fejlődő mezőgazdasági gépgyártással foglalkozó cég, mely változatos munkát kínál, ahol projektvezetői tapasztalatait kamatoztathatja.

Az átlagnál magasabb bért szeretne jól elvégzett munkájáért? Partnerünk villamossági termékek kis-és nagykereskedelmével foglalkozik, profi szakszerű megoldásokat nyújt ügyfeleinek. Dinamikusan fejlődő cég, nem ismer lehetlent. Kerüljön be ebbe a sikeres csapatba és teremtse meg saját egzisztenciáját egy megbízható cégnél!

Partnerünk épületüzemeltetéssel foglalkozó cég, tisztességes vezetőkkel, akik megbecsülik és támogatják a munkavállalóikat. Ha váltani szeretne itt a remek alkalom, ha Pálykezdő Önnek is biztosítanak lehetőséget!

Okt. 09

Asztalos

Partnerünk belsőépítészeti kivitelezéssel foglalkozik, magas minőségű megoldásokat nyújt ügyfeleinek. Dinamikusan fejlődő, stabil piaci pozíciókkal és referenciákkal rendelkező vállalat. Kerüljön be ebbe a sikeres csapatba, és alkosson egy Mesterdíjjal elismert cégnél!

Megbízónk csőszerelvények és fűtési elemek gyártásával foglalkozik. Európában és a tengerentúlon meghatározó szerepet tölt be a piacon. Ismeretesek a kiváló minőségű, széles palettával rendelkező termékeikről. Amennyiben szeretne egy fiatalos, dinamikus csapat tagja lenni, Öné a lehetőség!

Megbízónk csőszerelvények és fűtési elemek gyártásával foglalkozik. Európában és a tengerentúlon meghatározó szerepet tölt be a piacon. Ismeretesek a kiváló minőségű, széles palettával rendelkező termékeikről. Amennyiben szeretne egy fiatalos, dinamikus csapat tagja lenni, Öné a lehetőség!

Megbízónk egy multinacionális, vezető gépjármű alkatrész beszállító és forgalmazó cég. Bővülés miatt keresnek új kollégákat a zöldmezős beruházás keretén belül épülő több ezer négyzetméteres raktárukba, amely Kelet-Európát, Dél-Európát, Oroszországot, Dél-Afrikát és a Közel-Keletet fogja ellátni.

Megbízónk egy multinacionális, vezető gépjármű alkatrész beszállító és forgalmazó cég. Bővülés miatt keresnek új kollégákat a zöldmezős beruházás keretén belül épülő több ezer négyzetméteres raktárukba, amely Kelet-Európát, Dél-Európát, Oroszországot, Dél-Afrikát és a Közel-Keletet fogja ellátni.

Megbízónk csaknem 75 éve dolgozik azon, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen az emberek számára világszerte azzal, hogy természetes fényt és szellőzési lehetőséget visz otthonaikba tetőablakaikon keresztül. A nappali fény, a friss levegő és a komfortos környezet iránti szenvedélyre építették fel a céget és jelenleg is ez hajtja őket előre. Több mint 40 országban, 10 000 fő feletti számú munkavállóval értékesítési és gyártási tevékenységet is folytatnak. Partnerünk a folyamatos bővülés és új projektjeik miatt keres új kollégát fiatalos és elhivatott csapatába.

Partnerünk egy amerikai multinacionális vállalat, amely innovatív szennyvíz- és vízkezelési megoldásokat kínál számos iparágban. A munkatársak valódi partnerei az ügyfélnek és elkötelezettek, hogy intelligens technológiai megoldásokkal megtalálják a legjobb megoldást számukra. Amennyiben Önnek nagyratörő tervei vannak minőségügyi területen és nem ismer határokat annak megvalósításában, jelentkezzen!

Partnercégünk világszerte élen jár elektromos motorok gyártásában. Magyarországi gyáregységükben most egy új autóipari részleget hoznak létre. A legmodernebb technológiákkal, magas minőségű thermotechnikai, vezérléstechnikai egységeket fognak gyártani. Ennek az izgalmas projektnek a pénzügyi támogatására keresnek új munkatársat csapatukba.

Partnercégünk világszerte élen jár elektromos motorok gyártásában. Magyarországi gyáregységükben most egy új autóipari részleget hoznak létre. A legmodernebb technológiákkal, magas minőségű thermotechnikai, vezérléstechnikai egységeket fognak gyártani. Ennek az izgalmas projektnek a pénzügyi támogatására keresnek új munkatársat csapatukba.

Partnerünk egy dinamikusan fejlődő és a legújabb fejlesztési trendeketet követő nemzetközi vállalat. Az általuk fejlesztett szoftverek 5 földrész több, mint 100 országában megtalálhatóak az élvonalban járnak nem csak hagyományos GPS készülékekre, de okostelefonokra és játékkonzolokra is kínálnak navigációs megoldásokat!

Szep. 22

Kínai fordító

Partnerünk Magyarország leginnovatívabb cégei közé sorolhatja magát. Fő profiljuk a GPS navigációs rendszerek fejlesztése, mindemellett sok új izgalmas projektekkel színesítik termék, szolgáltatás palettájukat. Náluk fiatalos légkör lengi be az irodát, minden megoldásra nyitott csapatban, korrekt vezetőkkel töltheted munkanapjaidat. Érdekelne? Téged keresünk, ha imádod a kínai kultúrát – anyanyelvi szinten beszélsz Kínaiul és érdekel az IT világa!

Partnerünk egy amerikai multinacionális vállalat, amely innovatív szennyvíz- és vízkezelési megoldásokat kínál számos iparágban. A munkatársak valódi partnerei az ügyfélnek és elkötelezettek, hogy intelligens technológiai megoldásokkal megtalálják a legjobb megoldást számukra. Amennyiben Önnek nagyratörő tervei vannak logisztikai területen és nem ismer határokat annak megvalósításában, jelentkezzen!

Szeretne egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol valóban megbecsülik a jó munkaerőt és ezt anyagilag is jutalmazzák? Partnerünk fő profilja a betonacél feldolgozás, automata és félautomata gépeikhez várják új gépkezelő kollégájukat tisztított és vasalt munkaruhával. Itt a lehetőség egy jó állásra, nehogy lemaradjon, jelentkezzen most!

Partnercégünk egy nemzetközileg elismert, passzív elektronikai alkatrészek gyártásával foglalkozó, amerikai tulajdonú autóipari beszállító vállalat. Termékeik, szinte minden autótípusban megtalálhatóak. Közel 90.000 munkavállalót foglalkoztatnak, a világ több mint 50 országában. Bővülés miatt több területre is keresünk hozzájuk új munkatársakat az alábbi pozícióba.

Partnercégünk koreai tulajdonban lévő, kereskedelemmel foglalkozó multinacionális cég. Kiemelt partnerük számára biztosítanak különböző, a termeléshez szükséges alapanyagokat, félkész termékeket. Magyarországon nemrég alapított leányvállalatukba keresünk beszerzésben és kereskedelemben jártas munkatársat.

Júl. 10

Borász

Partnerünk egy családi vállalkozás, a Somló hegy meghatározó és a Világ 100 legjobb borászata közé választott pincészet. Amennyiben szeretne egy fiatalos, dinamikus csapat tagja lenni, jelentkezzen!

Jún. 15

Raktárvezető

Partnercégünk egy nagy japán autóipari beszállítócég. Ők gyártják a Honda autók hátsó páros üléseit, illetve most már a Volkswagen is tőlük rendel. Hozzájuk keresünk Raktárvezető munkatársat Százhalombattára.

Partnerünk elektronikai bérgyártással foglalkozik, pályakezdőknek is adnak munkát, betanítják a képesítés nélkülieket a munkára.

Partnerünk új cég a piacon, mely kiváló minőségű ásványvíz palackozásával foglalkozik. Nagy állami cégek beszállítója, mely biztos, stabil hátteret nyújt a hosszútávú,hatékony működéshez. Folyamatosan bővülnek, jelenleg a nyáron érkezett új gépsor mellé várják a tapasztalt géplakatos kollégákat. Legyen a fejlődés része Ön is, jelentkezzen még ma!

Az önéletrajz regisztrálása adatbázisunkba technikai okok miatt átmenetileg az info@tesk.hu címre elküldve lehetséges, "Regisztráció adatbázisba" tárgymezővel.

Kérjük, mielőtt jelentkezik, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat is!

Az űrlap végleges elküldéséhez add meg a képen szereplő ellenőrző kódot!

×

Az űrlapot sikeresen elküldted. Köszönjük!
Nemsokára felvesszük veled a kapcsolatot.

×